Viste resultater: 

Standard Hulsave

 Star rating system 3
Bi-metal hulsave har et skiftende tandmønster og velegnet til stål, aluminium, kobber, messing, træ og plast.

Standard Hulsav sæt

 Star rating system 3
Bi-metal hulsave har et skiftende tandmønster og anbefales til stål, aluminium, kobber, messing, træ og plast. Findes også i vvs- og el-sæt med de mest gængse størrelser.

Ezychange Hulsave

 Star rating system 5
Der behøves kun et centrerbor for størrelser 16 – 152 mm med hurtig quick release. Dette sikrer ikke kun hurtig udskiftning af størrelser men er også mere sikkert for brugeren. Lavet af HSS bi-metal med 8% kobolt og en progressiv tandstilling for en høj skærehastighed i jernholdige og andre metaller, rustfrit stål, aluminium, træ og plast. Kompatibelt med hurtigskift hulsave fra andre store producenter.

Ezychange Hulsav sæt

 Star rating system 5
Der behøves kun et centrerbor for størrelser 16 – 152 mm med hurtigskift centrerbor og kernekrop. Dette sikrer ikke kun hurtig udskiftning af størrelser men er også mere sikkert for brugeren. Lavet af HSS bi-metal med 8% kobolt og progressiv tandgeometri, for en længere levetid og en høj skærehastighed i jernholdige og andre metaller, rustfrit stål, aluminium, træ og plast. Kompatibelt med hurtigskift hulsave fra andre store producenter.

Multi Materiale - TCT Hulsave

Multi TCT Hulsave til boring i Træ, PVC, MDF, Fliser, Sten, Gips og Glasfiber uden slag.

Diamantbor M14

Diamantbor til montering på vinkelsliber. Velegnet til boring i Granit, Marmor og fliser.

Universal HM Hulsav

HM Hulsave ideelt til savning i rustfrit stål og keramik op til 4mm tykkelse.