Viste resultater: 

Mforce

 Star rating system 5
Et revolutionerende tanddesign, som danner en ny reference for klingeteknologi. Den dobbeltlagte tandflade har skarpere ægge og dens udformning i ”M” form er som at fordoble antallet af tænder per klinge. Et større slitageareal og flere skæreflader betyder, at Mforce klingen vil have en levetid 2 x længere end almindelige klinger. Den ringe tykkelse reducerer friktionen, kræver mindre tryk, og beskytter således savens motor.

Makforce

 Star rating system 4
Et stort udvalg af rundsavklinger til alle bærbare rundsave.

Makblade

 Star rating system 4
Et stort udvalg af rundsavklinger til stationære save.

Standard savblade

Standard savblade.

Specialized metal

 Star rating system 5
En række klinger for bærbare, afkortere- og bordrundsave med fremragende skæreegenskaber i aluminium, kobber, messing, bronze og stål. Disse klinger kan også bruges til at save i plast og kunstof. Præcisionshærdning af pladen giver en mere lige klinge og et pænere snit. Påfør regelmæssigt skærefedt på tænderne for at undgå, at spånerne hober sig op imellem dem når der saves.

Dyksav savklinger

 Star rating system 5
Klinger specielt beregnet til dyksave. Bruges til at save i træ og aluminium og er specielt udviklet for at lave et let pænt snit. Dyksavklinger har samme egenskaber som MakBlade Plus klinger, med en patenteret teknologi for at dæmpe vibrationer.

Akku savklinger

 Star rating system 5
Savklinger specielt lavet til akku save. Ultratynde klinger sørger for et perfekt resultat. Øger batteriets levetid. Præcisionsslebet topkvalitet, for et let og roligt snit og en lang levetid.